SURPRIZA! Tom Doshi i jep goditjen e rëndë Partisë Demokratike…

admin 0

SURPRIZA! Tom Doshi i jep goditjen e rëndë Partisë Demokratike…

Partia Socialdemokrate, ka marrë mandatin e dytë në qarkun e Shkodrës. Sipas të dhënave nga KQZ-ja, PSD-ja ka arritur të marrë 12982 vota, ose 14.8% duke marrë kështu dy mandate në këtë qark.
Kështu PSD i ka marrë një mandat Partisë Demokratike e cila aktualisht ka 5 të tillë me 38238 vota, ku ndiqet nga Partia Socialiste me 3 mandate që ka marrë konkretisht 25186 vota.
Kujtojmë se PSD-ja kishte marrë një mandat në Shkodër dhe një në Tiranë, teksa tashmë numëron 3 mandate në rang vendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *