Syla “selam“ Albin Kurtit: Pse Thaçi, Veseli dhe vëllezërit Haradinaj janë të kërkuar nga Serbia, e ti jo?!

admin 0


Gazetari dhe opinionisti Valon Syla, i ka bërë një pyetje p ublike liderit të Lëvizjes Vetëvendosjes (LVV’së), Albin Kurti, se pse ai nuk ka flet arr est prej Serbisë, derisa Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Ramush e Daut Haradinaj kanë.Me anë të një shkrimi në Facebook, gazetari Valon Syla ka shtruar një pyetje p ublike për Albin Kurtin.Ai e ka pyetur Kurtin se pse nuk ka flet arr est prej Serbisë, siç kanë Thaçi, Veseli dhe vëllezërit Haradinaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *