Ta prek shpirtin babai i 15-vjeçarit shqiptar që i mo rën jet ën: Përse o bir se të shtiva nën dhe kaq të ri, o djali im ishe aq i ti

admin 0

Nxënësi i shkëlqyer i Mjekësisë, Lirim Buduri, u v ar ros sot në v arr ezat e qytetit të Prizrenit, pasi një ditë më parë u th er me th ikë për v de kje nga shoku i tij i paraleles.

“Ma ke kallë shpirtin o djali jem, kaq heret me të shti në dhe. Me shkove kaq i ri”, janë fjalët e babait të Lirimit, Shpejtimit, pak para se ta va rr o ste djalin e tij të madh.

Pikëllimi i madh i familjes Buduri emocionoi të gjithë pjesëmarrësit në ceremoninë e v a rrimit, ndërsa gjyshi i 15-vjeçarit, me lot në sy tha se ngjarja për hu mbjen e nipit “është lajm i hidhur”.

Bashkëmoshatarët e Lirimit, mes lotësh vendosën kurora lulesh pranë va rrit të tij.

https://www.facebook.com/watch/prizreni.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *