Tani i ka dalë kundër Metës, bëhet deklarata e fortë: Atij njeriu Monika i ka qëndruar katër ditë te koka se nuk i shkonte gruaja e vetë

admin 0

Tani i ka dalë kundër Metës, bëhet deklarata e fortë: Atij njeriu Monika i ka qëndruar katër ditë te koka se nuk i shkonte gruaja e vetë

Mbrëmjen e djeshme në emisionin “Aktualitet”, në Faxnews u diskutua mbi ecurinë e procesit të Kom isionit He timor për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta.
Avokati Sokol Hazizaj hapi një debat për personat e afërt pranë Ilir Metës dikur, të cilët i kanë dalë hapur kundër së fundmi, duke iu referuar rastit të Spartak Brahos.
Ndërkohë moderatori Bejdo Malaj tregoi një episod, kur Ilir Meta e ka çuar për kurim në Turqi Spatak Brahon, për një problem shëndetësor me kordat e zërit, ndërkohë që theksoi se sot Braho është një nga kundërshtarët më të fl aktë të Metës.
Sokol Hazizaj: Ajo që mua më çudit është që miqtë më të ngushtë e Metës i dalin kundërshtarët më të mëdhenj. Kjo nuk duhet kërkuar tek këta, duhet kërkuar te Meta.

Bejdo Malaj: Po t’i numërosh të mirat që Ilir Meta i ka bërë Spartak Brahos, ore ishte i shtrirë në spital, e mori Ilir Meta në krahë e çoi në Turqi dhe e shëroi. Nuk kishte zë mo, i kishin ik kordat e zërit. Ilir Meta e bëri me zë, ndërsa ky mban thi kën në gojë tani.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *