Të lutem kthehu e lash nanën dhe babën për Ty Rrëfimi i gruas 20 vjecare për të

admin 0

Të lutem kthehu e lash nanën dhe babën për Ty Rrëfimi i gruas 20 vjecare për të
Një djalë ka ndarë me lexuesit historinë e tij të trishtë të dashurisë. Djali thotë se la gjithçka për vajzën që dashuronte, por ajo sot është fejuar me dikë tjetër. Kjo është historia e rrëfyer. “Doja një mendim nga lexuesit e faqes sepse jam shumë i mërzitur. Jam një 21-vjeçar nga Gruda dhe kam dashur shumë një vajzë.E dua akoma, por ajo më ka zhgënjyer pa masë.

Një djalë ka ndarë me lexuesit historinë e tij të trishtë të dashurisë. Djali thotë se la gjithçka për vajzën që dashuronte, por ajo sot është fejuar me dikë tjetër. Kjo është historia e rrëfyer. “Doja një mendim nga lexuesit e faqes sepse jam shumë i mërzitur. Jam një 21-vjeçar nga Gruda dhe kam dashur shumë një vajzë.E dua akoma, por ajo më ka zhgënjyer pa masë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *