Të moshuarve u m arrin j etën në shtëpinë e tyre me vlerë marramendëse, familjarët: Jemi pa fjalë, o ma o baa pse ikët

admin 0


Të moshuarve u m arrin j etën në shtëpinë e tyre me vlerë marramendëse, familjarët: Jemi pa fjalë, o ma o baa pse ikët

Një çift të moshuarish janë gjetur të pa j etë në banesën e tyre.
Ata janë Sally 68 vjeç dhe Jonathan Metcalf 72 vjeç.
Shtëpia e tyre kishte vlerën e 500 mijë paundësh.

Ende nuk dihen detaje te tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *