Tea Rrëfen Historinë: Si E Largoi Nga Puna Ardit Gjebrea

admin 0

Tea Rrëfen Historinë: Si E Largoi Nga Puna Ardit Gjebrea

Përpara se bëhej pjesë e emisionit “Përputhen”, Tea Trifoni ka qenë postiere e rubrikës “Kam një mesazh për ty”, te “E diela shqiptare”.
Gjatë një bisede me ndjekësit e saj në rrjete sociale , ajo ka zbuluar se përse u largua nga “E diela shqiptare”.
Tea ka treguar se i kanë kërkuar të humbasë peshë, por ajo nuk e ka arritur në kohë dhe për me tëpr e kanë hequr nga puna pa e lajëmëruar.
“Më kërkuan që të humbja peshë dhe unë nuk arrita dot në kohë. Pastaj mësoj që më kishin larguar ditën që më kërkuan t’u ktheja uniformën për t’ja dhënë punonjëses së re, pa asnjë lajmëruar paraprak. Prandaj: isha shumë e shëndoshë për ta. Kohë të mira ”, ka shkruar Tea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *