Tetë mυaj nga zhdυkja e 19 vjeçαres shqiptare në Greqi, dαlin në dritë detαje të rëndα

admin 0

Tetë mυaj nga zhdυkja e 19 vjeçαres shqiptare në Greqi, dαlin në dritë detαje të rëndα

Tetë mυaj nga zhdυkja e 19 vjeçαres shqiptare në Greqi, dαlin në dritë detαje të rëndα
Të dhënat zyrtare që priten për klikimet dhe lëvizjet e saj në internet, do të “ndriçojnë” këtë çështje të e rrët. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *