Thoni Lamtumire Dhimbjeeve Te Kurrizit, Shtyllez Kurrizore Dhe Kembeve..!? Kjo Eshte Receta E Thjeshte Dhe Evektive..!?

admin 0

Thoni Lamtumire Dhimbjeeve Te Kurrizit, Shtyllez Kurrizore Dhe Kembeve..!? Kjo Eshte Receta E Thjeshte Dhe Evektive..!?

Sigurisht që dhimbjeet e kurrizit, dhimbbjeet e shtyllës kurrizore, dhe dhimbbjeet në këmbë janë vuajjtjee që të gjithë ne i kemi kaluar në një pikë të jetës sonë.
Këto janë dhimbbjee të cilat ne përpiqemi që menjëherë të kërkojmë zgjidhje pa marrë parasysh se çfarë na kushton.Është shumë e vështirë të arsyetosh qartë në çastin kur shfaqet dhimbbjaa sepse në atë moment duam të pijmë ose të aplikojmë ndonjë iilaç që të zhhdukeet dhimbbjaa.
Sot do ju tregojmë një iilaç të cilin duhet ta konsumoni për 2 muaj dhe ai do bëj mrekulli jo vetëm me dhimbbjeen tuaj të shpinës, por gjithashtu me dhimbbjeen e shtyllës kurrizore dhe të këmbeve.
Përbërësit:

1 fig të thatë 5 kumbulla të thara 1 kajsi të thatë Konsumoni këto fruta gjatë gjithë ditës vetëm ose të inkkoporuuara me ndonjë ushqim tjetër.
Ju mund t’i shtoni ato te drithërat, qumështi, kosi ose edhe në smoothie të ndryshëëm. Këto fruta përmbajnë sasi të mëdha të fibrave që nxisin tretjen dhe tranziitinn e zorrëve. Ato gjithashtu japin kontribute të rëndësishme për shëndetin tuaj të zemrës.
Përmbajtja e lartë e kalciumit, hekurit dhe kaliumit i forcon kockat tona. Kajsitë e thata së bashku me kumbullat janë antiioksidanntë të shkëlqyer me përqëndrime të larta të hekurit që forcojnë sistemin tuaj imunitar.
Mos ndaloni së konsumuari rregullisht këto fruta plot me vitamina dhe minerale që kanë një burim të rëndësishëm benefitesh për kockat tuaja dhe sistemin e tretjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *