Tmérr në Elbasan/ Ish-polici vr.ét gruan pas seancës së divorcit, e pësojnë edhe dy të tjerë

admin 0

Tmérr në Elbasan/ Ish-polici vr.ét gruan pas seancës së divorcit, e pësojnë edhe dy të tjerë

Nje ngjarje e rende ndodhi mesditen e kesaj te enjte ne Elbasan. Nje gjyq divorci eshte kthyer ne tragjedi familjare.
Koco Buzo, ish polic qe lloi per vde. kje gruan e tij me te cilen sapo kishte dale nga dyert e gjykates.
Sot ata kishin seancen e ballafaqimit pasi gruaja kishte kerkuar ndarjen si pasoje e dhu nes qe bashkeshorti ushtronte ndaj saj.
Pervecse qelloi mbi gruan, Koco Buzo ka plagosur edhe avokatin dhe nje polic tjeter.
Autori i kri mit u arrestua nga uniformat blu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *