T’merrohen Serbet!!Presidenti I Kroacise I Vendose Nje Kusht Te Rendeshishem Serbise Per Kosoven…

admin 0

T’merrohen Serbet!!Presidenti I Kroacise I Vendose Nje Kusht Te Rendeshishem Serbise Per Kosoven…

Gazeta serbe “Alo” shkruan se kroatët kanë porositur se Serbisë duhet ndaluar hyrja në BE përderisa Vuçiq nuk e pranon se serbët janë gjencid!, sipas gazetës “Luka Mishetiç në Hagë ka mbrojtur një nga përbindëshat si Ante Gotovina”.
Kroatët tash angazhohen që Serbisë të i ndalohet hyrja në BE përderisa Vuçiq nuk e pranon se serbët janë popull gjencid.
“Që të dihet – nuk besoj ndalesa ligjore e kontestimit të gjencidit do ndryshojë shumë gjërat” ka thënë avokati Mishetiç, pasi kjo ndalesë nuk aplikohet në Serbi që ushqen kontestimin e gjencidit” u shpreh ai.
Mishetiç është amerikan me prejardhje kroate, që ka mbrojtur dhe mbron të akuzuarit për krme Iufte në Hagë dhe deklaratën e bëri me rastin e vendimit të administratorit Valentin Incko, që ka shfrytëzuar autorizimin nga Boni.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *