TMERROHET Vuçiç!! Shiqone Çfarë Pajisje Shteti Gjerman Dhuron Për Ush.trinë E Kosovës (FOTO)..

admin 0

TMERROHET Vuçiç!! Shiqone Çfarë Pajisje Shteti Gjerman Dhuron Për Ush.trinë E Kosovës (FOTO)..

Në kazermën e Ferizaj u mbajte ceremonia e prezantimit të donac.ionit të qeve.risë gjermane dhuruar për FSK-në. Në ceremoninë përkatëse, ishin të pranishëm mini.stri i Mbrojtjes , Armend Mehaj dhe amba.sadori i Gjermanisë në Kosovë, Joern Rohde, ku u pritën nga komandantja e Komandës së Doktrinës dhe Stërvitjes, gjen.eral brigade Irfete Spahiu.
Me këtë rast, ministri Mehaj falënderoi qeverinë gjermane për donacionin përkatës duke vlerësuar dhe shprehur mirënjohjen e thellë edhe për gjithë mbështetjen e deritashme në të gjitha fushat për Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në.
Ai theksoi se bashkëpunimi me Gjermaninë si një ndër partnerët kryesor në nivel të ministrive të mbrojtjes dhe forcave të dy vendeve do të rritet edhe më tej në fushat e interesit të përbashkët.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *