Tradhtaret E Kosoves: Albin Kurti, Hashim Thaci Dhe Ramush Haradinaj ! Dalin Ne Shesh Te Zezat Qe I’a Ben Kosoves…

admin 0

Tradhtaret E Kosoves: Albin Kurti, Hashim Thaci Dhe Ramush Haradinaj ! Dalin Ne Shesh Te Zezat Qe I’a Ben Kosoves…

Po, jane tradhe tar. Jo asi klasik, sic po shtyhen nder mjet veti. Me poshte do te ren.diten disa argumente pse ata nuk jane te ti.lle dhe pastaj do te nxirren informatat qe tre.gojne qarte tradhetite e tyre.
Qe te tre nuk iu trem.ben aspak Serbise. E moren fuqi.shem anen e Kosoves kur ishte ne pye.tje liria jone.
Hashim Thaci nuk ishte i rekru.tuar nga Serbia apo Rusia ta dem.toje Kosoven. Pse ta bente ke te? Ai ishte krye.minister dhe udhe heqes i vendit sa here deshti. Pse me ma.rre pare gjetiu, kur mund te merrte pare ne Kosove sa don.te pa I thene askujt as shef, as falemin derit.
As Ramush Haradinaj nuk eshte i rekru.tuar nga asnje sherbim sekret per ti sherbyer kun.der Kosoves. Cfare logji.ke eshte ajo? Nje ish komandant qe ka tre ve.llezer deshmore te marre kunder Kosoves. Per para dhe push.tet? Aspak. Ai ishte dy here krye minister i vendit, i bere me votat e depu.teteve te Kosoves. Ne poziten e krye ministrit mund te merrte pare sa te donte. Edhe push.tet kishte.

Historia koso.vare njeh te burgosur politik te guxim shem. Nuk iu tremb syri para kau.zave te tyre ne mbrojtje te vendit, duke kalu.ar ne tylifar katrahure. Por, nuk njeh te bur.gosur me te guximshem se Albin Kurtin. Ne funksion te ven.dit, nuk iu tremb syri. Serbia nuk e li.roi per ta rekrutuar, por sepse kishin ndry.shuar rrethanat atje, Milloshevici nuk ishte me dhe li rimi i Albin Kurtit do te ishte prova me e fuqish.me qe ata po ndryshojne pernjimend.
Tradhtite e tre.shes kryesore te Kosoves jane tjeterlloj dhe kane krejte sisht tjeter arsyje. Ato jane budallaki per.sonale te tyre, lakmi dhe ego te sforcuara per te tre.guar kush eshte shefi i Kosoves.
Viti 2016. Kosova po per gatitej te festonte liberalizimin e vizave. Zaten di.sa edhe festuan. Po e merrnim libera lizimi bashke me Ukrainen e Gjerorgjine.
Por, ne momen.tin e fundit ndodhi e papritura. Dikush ishte tre.guar i shkathet ta bindte Evropen se eshte mire qe Demar kacioni me Malin e Zi te jete kusht i pa kapercyeshem, si presion qe ai te miratohet, pasi kunder shtaret poltik po tregoheshin te pabindur.
Si rezultat, Ukraines qe nuk i plote.sonte gjysmen e kushteve iu libera lizuan vizat,ndersa ne e humbem momen.tumin dhe s’kemi liberalizim as sot, kur i plotesojme te gji.tha kushtet. Ai dikushi, eshte ne Hage.
Kjo eshte tradhe.tia moderne. Edhe ne kohen tone, tradhetia behet per reali.zim te interesave vetjake, por me finesa dhe rresh tim te mencur.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *