Trupat u gjetën mes baltës dhe ujit/ Turqia në orë të zeza, rritet numri i jetëve të humbura

admin 0

Trupat u gjetën mes baltës dhe ujit/ Turqia në orë të zeza, rritet numri i jetëve të humbura

Ka shkuar në 40 numri i të vd ekurve nga për mbytjet në tre qytete veriore të Turqisë. Autoritetet raportojnë se krahas tyre ka ende njerëz të humbur, të cilët po kërkohen ndërsa pamjet që vijnë nga vendi janë fri kësuese.
Nëpër rrjetet sociale janë duke qarkulluar video të qytetarëve që futen në detin e pushtuar ngë trungjet e zbritur nga mali për të nxjerrë trupa të v dekur, ndërsa sëfundmi është publikuar një foto satelitore që tregon plotësisht tmerrin që kanë përjetuar banorët e qytezës Bozkurt, e cila u g odit më së shumti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *