Tru pin e babait tuaj e kanë he dhur në Izet Ha xhia i dër gon let rën shok uese dja lit të Remzi Hoxhës

admin 0

“Trupin e babait tuaj e kanë hedhur në…”/ Izet Haxhia i dërgon letrën shokuese djalit të Remzi Hoxhës…

Adrian Hoxha akuzon drejtpë.rdrejtë ish-kryemi.nistrin Sali Berisha për rr mbimin dhe zhdukjen e babait të tij, biznesmenit Remzi Hoxha. Dje, Ardian Hoxha, dha një interviste ku fliste për shpalljen e Sali Berishës “non grata” në SHBA. “Kur u informova që Sali Berisha u shpall person “non grata” në ShBA, normalisht u ndjeva mirë pasi ishte një rikonfirmim i asaj që ne e kemi thënë dhe ditur prej shumë kohësh, që Sali Berisha është një njeri i lig, një njeri që ka bërë shumë k ime, një k iminel.”, deklaroi ai.
Sot Dita ka publ.kuar një letër të Izet Haxhisë, drejtuar djalit të Remzi Hoxhës. Haxhia, ish-shoqërues dhe njeri i afërt i Sali Berishës nga fillimet e pluralizmit deri në grushtin e shtetit të shtatorit 1998, thotë se trupi i Remzi Hoxhës pas vd kjes në t rtura është hedhur në det.
Më poshtë pjesë nga letra e z.Haxhia:
“Ardian, lexova intervistën tënde dhe ndihem i prekur. Ti je rritur pa babain tënd, ashtu si fëmijët e mij janë rritur pa mua. Unë ju drejtohem juve si një baba që ka me vite që nuk takon fëmijët e tij, për shkak të njëjtit person që juve ju ka bërë të kërkoni të drejtën më të ligjshme në botë.

Babain tënd Ardian, e vr u shteti amë dhe veglat e shërbimeve sekrete fqinje. E vr në sepse ishte një nacionalist. Dhe më e tmerrshmja, pasi e v në, trupin e tij të pajetë e hodhën në det. Pse? Sepse Remzi Hoxha ishte një dëshmitar i tradhëtisë së tyre ndaj atdheut dhe shqiptarizmit.
Unë nuk gjej fjalë t’ju ngushëlloj juve, por vetëm një apel kisha për shtetin shqiptar sot: Kumbaron dhe Sefgjinin t’i çojë para drejtësisë qoftë edhe me statusin e të penduarit. Vr sja dhe zhdukja e Remzi Hoxhës është një njollë e zezë në historinë e shtetit shqiptar. Është në nderin e kësaj qeverie që të vejë në vend sadopak dinjitetin e këtij shteti duke e zbardhur këtë k im…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *