TUNA: ‘Gëzuar sepse sapo e ndërrova fenë, u ktheva në fe të të parëve tanë që na e konvertuan me dhunë’

admin 0

TUNA: ‘Gëzuar sepse sapo e ndërrova fenë, u ktheva në fe të të parëve tanë që na e konvertuan me dhunë’

TUNA: ‘Gëzuar sepse sapo e ndërrova fenë, u ktheva në fe të të parëve tanë që na e konvertuan me dhunë’
Këngëtarja Atuna Sejdiu së fundi ishte e ftuar në një emision pas një kohë të gjatë, ajo shpalosi shumëçka nga jeta e saj private dhe publike.Tuna tregoI për lindjen e fëmijes së parë, po ashtu foli edhe për raportin me Norën dhe Robertin që kanë qenë mjaft të komentuar në media rozë.
shte raportuar para dy vitesh se këngëtarja nga Maqedonia, Altuna Sejdiu, ishte konvertuar në fenë katolike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *