TURP/ 22 vjeçarja qe shkoi ne Gjermani per nje jete me te mire shprehet: Tallen me mua se mbaj shami

admin 0

TURP/ 22 vjeçarja qe shkoi ne Gjermani per nje jete me te mire shprehet: Tallen me mua se mbaj shami

Shkon në Gjermani për një jetë më të mirë, Tallen me mua se mbaj shami.Ajo është 22 vjeçe, por pjesën më madhe të jetës e ka ka luar në Gjermani. Nigar A. mban shami sepse eshte mys lima,ne edhe familja e saj. Vajza e re vjen nga një famil,je që ka besim mys lim,an.E reja tregon se për këtë gjë paragjh,ykoh et shumë herë në Gjermani. Me lot në sy ajo ka treguar për ”Bild” se nuk e kanë leju ar të futet në një pales,tër për t’u stër,vitur.
Vajza ka thënë: Palestra ku doja të shkoja unë është shumë e madhe ka 3000 klientë, doja të bëja një seancë prove dhe më pas do të vendos,ja do filloja apo jo.Por ata patën një problem me mua dhe ajo ishte sham,ia ime. Ata nuk munden të më lë ndojnë mua sepse mbaj shami dhe se jam mys lima,ne. Qava shumë, nuk është hera e parë që më ndodh.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *