TURP/ Enver Hoxhaj Me Kete ‘Goditje’ Drejt Bekim Jasharit Po E Hallakat Krejt Kosoven

admin 0

TURP/ Enver Hoxhaj Me Kete ‘Goditje’ Drejt Bekim Jasharit Po E Hallakat Krejt Kosoven

Hoxhaj: Nuk lutemi që të mos kand,idojë Bekim Jashari, Sami Lushtaku i fiton zgjedhjet pa balota,zh në Skenderaj.Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK’së, Enver Hoxhaj, ka folur li,dhur me kandida,turat nëpër komuna për zgjedhjet lokale të 17 tetorit.Hoxhaj ka thënë se kand,idati i përzgjedhur për kryetar të Skenderajt nga radhët e PDK’së, Sami Lushtaku, do arrijë t’i fito,jë zgje,dhjet pa balotazh, shkruan Gazeta Express.“S’kemi nevojë me u lutë që të mos kand,idojë Bekim Jashari për Skenderaj, Sami Lushtaku i fit,on zgjedhjet pa balotazh në Skenderaj”, ka deklaruar ai.Hoxhaj, ka konfirmu,ar më herët se Lushtaku do të jetë kandidat i kësaj partie për Kryetar të Kom,unës së Skenderajt.
“Është qënd,rim i degës së PDK që Lushtaku të jetë kandidat për kryetar komune dhe kjo çështje është dir,ekte e kandidatit që e propozon dega nëse e p,ranon ose jo”, ka shtuar tutje ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *