TURP/ Gjest shume i ulet i pronarit DRENA – Po i hakmerret djalit te deshmorit vetem per kete gje absurde!!!

admin 0

TURP/ Gjest shume i ulet i pronarit DRENA – Po i hakmerret djalit te deshmorit vetem per kete gje absurde!!!

DRENA i hak merr,et djalit të dësh,morit vetem së u rresh,tua në krah të Bekim Jasharit.Burimet e portalit rajoni.org kanë thënë së Qumështorja DRENA pronë e vëllezërve Rukolli të afërt me Sami Lushtakun kanë lar,guar nga puna djalin e dëshmorit Malush Ahmeti, Besnikun, vetem së u rresh,tua në krah të Bekim Jasharit.Të njëtat burime thonë së Besniku në qumështorën Drena ka punuar për 6 vite ndërsa lar,gimi ka ndodhur për shkak të futjës së tij në listën për asam,ble në inciativën IDEAL që drejtohët nga Bekim Jashari.Besniku është kandidat i kësaj liste për fshat,in Rezall më numër 3 dhe ai gëzon një res,pekt të madhë të bashkë,fshatareve të vetë. /Rajoni.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *