TURP Per Burrin E Albulena Haxhiut Me Kete Postim Qe Sapo Beri E ‘Ofendoi’ Te Gjithe Popullin. Reagimi I Kurtit Po ‘Habit’ Te Gjithe

admin 0

TURP Per Burrin E Albulena Haxhiut Me Kete Postim Qe Sapo Beri E ‘Ofendoi’ Te Gjithe Popullin. Reagimi I Kurtit Po ‘Habit’ Te Gjithe

TURP per burrin e Albulena Haxhiut me kete postim qe sapo beri e ‘ofendoi’ te gjithe popullin. Reagimi i Kurtit po ‘habit’ te gjithe
Milaim Zeka nëpë,rmjet një shkrimi në Facebook, e ka shpall ur thënie të shek,ullit, atë të bashkësho rtit të ministres Albulena Haxhiu, Alban Krasniqit se ‘kush del natën ësh të ku ,vë dhe ku ,var’.
Zeka shkruan:
Thenja e shekullit: “Kush del na,ten eshte ku ve dhe ku ,vate”Xhelal Sfeqla, ministri xhe nitjal, qe koka ju ka bll,oku nga e syfyrit, tha, edhe ja “qelloi”, kush del na,ten “eshte ku ,ve dhe ku ,van”! Kete thenje nuk kish mujte me thane as Shefqet Krasniqi, as Erdogani.Nje “intelek,tual” te tille nuk e tak,on as ne Tara Bora… Por ajo qe habit me se shumti nuk eshte reagimi i Milaim Zekes por reagimi i Albin Kurtit i cili per kete gje ska ndaIo,ze nuk ka reaguar fare. Pritet ne vazhdim deklarate e Kurtit per kete gje te tme rsh,me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *