U shpall i pafajshëm pas 25 vitesh bu.rg, reagimi prekës i të dë.nuarit do t’ju perlote

admin 0


U shpall i pafajshëm pas 25 vitesh bu.rg, reagimi prekës i të dë.nuarit do t’ju perlote

Daniel Villegas u shpall i pafa.jshëm më 6 tetor të vitit te kaluar dhe në videot e publikuara në hrdrintr
Juria që përbëhej nga shtatë gra dhe pesë burra e shqyrtoi rastin rreth nëntë orë para se të merrnin vendimin e tyre.
Vendimi përfundoi një sagë 25-vjeçare që përfshinte tri gjy.kime dhe shumë apele.

Avokati i tij, Joe Spencer u shpreh:
Unë jam mirënjohës për Danielin dhe familjen e tij. Unë nuk mund as ta imagjinoj se çfarë kanë hequr ai dhe familja e tij gjatë gjithë këtyre viteve.”

Villegas qau ndërkohë që priste njoftimin dhe më pas u rr.ëzua në gjunjë kur më në fund u shpall i pafajshëm.
Familja dhe mbështetësit e tij, të cilët mbushën sallën e gjyqit, shpë.rt.hyen në duartrokitje. Villegas, aku.zohej për një v.r.a.sje të dyfishtë. Momentin e reagimit mund ta gjeni në minutën e dytë e në vazhdim.

“>VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *