U zunë dhe s’lanë gjë pa i thënë njëri-tjetrit, pajtojnë Rudina dhe Ermali

admin 0

U zunë dhe s’lanë gjë pa i thënë njëri-tjetrit, pajtojnë Rudina dhe Ermali

Shkak u bë Tuna.“A do shkosh tek Rudina” ishte pyetja që i bënte Ermali çdo të ftuari në “Xing me Ermalin”, duke qenë se askush nuk i thotë “Jo” një ftese nga Rudina.
E vetmja që tha “Jo” ishte Tuna. Kur Ermali e pyeti nëse do shkonte tek Rudina, ajo i tha se nuk kishte ndër mend dhe për 20 vitet e ardhshme.
Rudina pastaj shkroi një status të gjatë për Tunën ku e sqaronte se mllefi i saj ndaj Rudinës ishte për shkak të intervistës që Rudina zhvilloi me kunatin e Tunës, Robertin.
Intevistë në të cilën Roberti nuk foli mirë për Tunën dhe tregoi të vërtetën e marrëdhënies së tyre.
Në fund të statusit të Tunës, Rudina iu drejtua edhe Ermalit: Ermal, e do edhe ti një të vockël? E pej asaj dite, asnjë prej të ftuarve nuk iu bë më pyetja e famshme: A do shkosh tek Rudina?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *