Une Jam Nga Fshati, D Ua Te P Unoj Dhe Ta Bej Nje Ferme, Kush Me Thote S Uksese Zoti U Dhashte Ate Qe U M Ungon…

admin 0

Une Jam Nga Fshati, D Ua Te P Unoj Dhe Ta Bej Nje Ferme, Kush Me Thote S Uksese Zoti U Dhashte Ate Qe U M Ungon…

Une jam nga Fshati, d ua te p unoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote S uksese Zoti u dhashte ate qe u M ungon / hapeni marketingun vazhdoni me shfaqjetPershendetje shq iptareve kudo qe jane, une jam nje vajze e thjeshte nga Fshati.
Kjo gje nuk me p engon aspak, sepse e dijme qe m entaliteti eshte ashtu qe p aragjykohen njerezit nga fshatrat e posaqerisht femrat Une nuk merem me kesi lloj gjerash, nuk kam shkolle sepse nuk i kam k ushtet e n evojitura, por d ua te punoj forte me gjerat e mia dhe te krijoj nje ferme te madhe. O Zot kush me thote s uksese Zoti u dh ashte ate qe u m ungon dhe u dhashte gjitha te mirat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *