Une jam nga Fshati, dua te punoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote Suksese Zoti u dhashte ate qe u mungon

admin 0

Une jam nga Fshati, dua te punoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote Suksese Zoti u dhashte ate qe u mungon

Une jam nga Fshati, dua te punoj dhe ta bej nje ferme, Kush me thote suksese Zoti u dhashte ate qe u mungon
Pershendetje shq iptareve kudo qe jane, une jam nje vajze e thjeshte nga Fshati. Kjo gje nuk me p engon aspak, sepse e dijme qe m entaliteti eshte ashtu qe p aragjykohen njerezit nga fshatrat e posaqerisht femrat.
Une nuk merem me kesi lloj gjerash, nuk kam shkolle sepse nuk i kam k ushtet e n evojitura, por d ua te punoj forte me gjerat e mia dhe te krijoj nje ferme te madhe. O Zot kush me thote s uksese Zoti u dh ashte ate qe u m ungon dhe u dhashte gjitha te mirat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *