U’RGJENTE/ “Duroni Dhe Pak Ditë Dhe Do…”. Kryeministri Rama Sapo Dha Lajmin E Mirë Për Të Gjithë Ne, Kishim Kaq Kohë Që E Prisnim Të Ndodhte

admin 0


U’RGJENTE/ “Duroni Dhe Pak Ditë Dhe Do…”. Kryeministri Rama Sapo Dha Lajmin E Mirë Për Të Gjithë Ne, Kishim Kaq Kohë Që E Prisnim Të Ndodhte

U’RGJENTE/ “Duroni dhe pak ditë dhe do…”. Kryeministri Rama sapo dha lajmin e mirë për të gjithë ne, kishim kaq kohë që e prisnim të ndodhte
Kryeministri Edi Rama ka zbuluar pak më parë në rrjetin social Facebook, se brenda shumë pak ditësh do të hapet spitali rajonal i Fierit.Kreu i qeverise ka nxjerrë në “Facebook” disa shifra se deri tani janë 424 aplikantë që kanë shprehur interesin për të punuar në këtë spital, që do të ketë një super ekip turko-shqiptar.

424 APLIKANTË për Spitalin e Ri Rajonal të Fierit, që hap dyert për pak ditë, me një super ekip turko-shqiptar, një qendër jo vetëm shërbimesh ekselence shëndetësore, po edhe transferimi teknologjie e dijesh, e cila do të jetë edhe i pari shembull i Autonomisë Spitalore që do ta shtrijmë në krejt vendin gjatë Mandatit të Tretë. #ShqipëriaeArdhmjaJonë #SkaKohëPërPushim shkruan Rama.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *