Vajza nga Frankfurt të Gjermanisë, kërkoj një mashkull vetem për lίdhje, jo martesë..!!

admin 0

Vajza nga Frankfurt të Gjermanisë, kërkoj një mashkull vetem për lίdhje, jo martesë..!!

Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua ose bashkjetes.Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gje.ndjen ne te cilen gjendem.E ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshima, ateher njoftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgjedhiat qe mendoj se me pelqen. Te gjitha Liket dhe komentet do ti shikoj me kujdes dhe ata qe me duken me interesant dhe terheqes, ateher do te ju lajmrohem..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *