Vajza nga Tirana Iidhet me burrin e martuar: Ai kishte lekë por… një na.të kishte marrë edhe një kolegë dhe…!!

admin 0

Vajza nga Tirana Iidhet me burrin e martuar: Ai kishte lekë por… një na.të kishte marrë edhe një kolegë dhe…!!

Pershendetje.Jam nje vajz e re,24 vjece, e dashuruar me nje zoteri shum të pasur. Ai esht familjar, por jemi shumë te lidhur me njeri -tjetrin, problemi eshtë se është shum xhe/loz dhe nuk më le të dal fare as nga dera e shtëpisë.Më ndjek në çdo moment, unë e dua shumë, por mendoj qe duhet te ndahem, jam mër/zitur duke e pritur atë për të dalë…LEXO ME TEPER


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *