Vajza Nga Tirana Tregon HlSTORlNË Prekese: Prindërit E Mi Duan Që Të Martohem Me Një Djalë Të Pasur

admin 0


Vajza Nga Tirana Tregon HlSTORlNË Prekese: Prindërit E Mi Duan Që Të Martohem Me Një Djalë Të Pasur

Kjo është historia e një vajze nga Tirana, e cila tregon se si prindërit e detyrojnë të martohet me një djalë të pasur. Ajo ka shkruar letrën e saj, pasi nuk di çfarë të bëjë, ndodhet në një udhëkryq dhe ka nevojë për ndihmën e të tjerëve. Letra :

Lexues të dashur vendosa të ndaj me ju historinë time, sepse e di se të paktën disa nga ju do më kuptojnë, pasi në shtëpinë time nuk më kupton askush. Prej dy vjetësh jam e dashuruar me një djalë, por familja ime nuk e pranon këtë fakt. Ajo që më bezdis më shumë është se ato nuk pranojnë vetëm për faktin se pretendojnë se janë më të pasur dhe i duket sikur kanë gjithë botën. Unë as që dua t’ia di për lekët e familjes sime.

E vetmja gjë që dua është të jem e lumtur me djalin që dua. Familja e tij është një familje e thjeshtë dhe nuk jetojnë në komoditet dhe luks. Ndërsa ne kemi një biznes të madh dhe falë punës së babait, gjë që nuk mund ta mohoj kemi arritur të bëjmë një jetë shumë të rehatshme. Por nuk e kuptoj se ç’të keqe ka që unë të fejohem me një djalë që nuk ka para. Fundja babai im ka aq shumë mundësi punësimi sa mund ta bëj dhe atë pjesë të ndërmarrjes së tij dhe çdo gjë do të zgjidhej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *