Vajza U Hum.Bi Je tën Nga Sëm.Un.Dja E Ligë, Labi Bën Të Mirën Për Familjen Shqiptare U Ndërton Shtëpinë – NJE BRAVO PER LABIN

admin 0


Vajza U Hum.Bi Jetën Nga Sëm.Un.Dja E Ligë, Labi Bën Të Mirën Për Familjen Shqiptare U Ndërton Shtëpinë – NJE BRAVO PER LABIN

Vajza u hum.bi jetën nga sëm.un.dja e ligë, Labi bën të mirën për familjen shqiptare u ndërton shtëpinë…Fondacioni i Labinot Tahirit ka bërë me shtëpi të re, familjen e Floriana Musliut e cila ndër.roi je.të pasi nuk mundi ta fitojë betejën me kan cerin.Labinot Tahiri i përgjigjet kërkesës së Kurtit për ndihmë shtetit, jep 5 000 euro – Epoka e ReLajmin e ka bërë të ditur vet këngëtari përmes fotografive të ndara në rrjetet sociale. Ai tha se bashkë me donatorët, kanë vendosur që familja e të ndjerës të mos paguajë qera por ta kenë një kujtim të mirë me një banesë të re.

“Mirëdita vllezer e motra! Super lajm. Familja e Floriana Musliut, behet me banesë të re.Tani, kur në Kosovë kemi lajme jo të mira, ne duam të ju japim lajmin e mirē për familjen Musliu, e cila pas v de kjes se vajzes Florianës që ndrroi je.të nga kan ceri ishin jashtzakonisht të merzitur dhe të stërlodhur nga shpenzimet që paten për tu munduar me e shpetua Florianen!

Ne si fondacion, me donatorët tanë që dua ti falenderojë përzemêrsisht, vendosem që më familjen mos ta lëm me pagua (qera) por ta kenë një kujtim të mirë me një banesë të re! Urime e ta gëzoni prindër të Floriana Musliut!”, ka shkruar Labi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *