Val Zeka-gjykatëses Maqedone: Fol shqip, këtu është Shqipëri! (PAMJE)

admin 0


Val Zeka-gjykatëses Maqedone: Fol shqip, këtu është Shqipëri! (PAMJE)

Me një minutë heshtje për të rënët e grupit të Kumanovës në “lagjen e trimave”, ka filluar seanca gjyqësore në gjykatën e Apelit në Shkup, për rastin e Kumanovës.
Gjykimi ka filluar me atmosferë të dhunshme dhe me revoltë të theksuar nga ana e pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës.
Ata nuk e lejuan gjykatësen të flet në gjuhën maqedonase.

Grupi i Kumanovës i është drejtuar në gjuhë maqedonase gjykatëses.

“Flisni shqip, këtu është Shqipëri, Ju jeni ardhacakë këtu, ka thënë kosovari Val Zeka, nga Grupi i Kumanovës, duke mos lejuar gjykatësen të flet.
VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *