Valon Syla Albini Osht Budalla Ma I Madh Ne Kosove?

admin 0

Valon Syla : Albini Osht Budalla Ma I Madh Ne Kosove?

Syla konsideron që pretendimi i Bulliqit se “partitë e vjetra janë bërë bashkë” është në të vërtetë i pasaktë sepse “konceptet dhe mendimi politik” e bëjnë Vetëvendosjen më të vjetër se të gjitha partitë, “e në disa raste edhe më demode se Rexhep Qosja në mendime e më dogmatik se marksistët e Partisë së Punës.Statusi i plotë i Valon Syles
Bulliqi po thote, partite e vjetra janë bërë bashkë… e kishe VV parti e re… e vërtetë nëse shikohet me data kur janë themeluar… por jo edhe me koncepte dhe mendim politik. Vetëvendosje, Albin Kurti e Bulliqi janë ma të vjetër në mendime se të gjitha partitë, ata në disa raste janë edhe ma demode se Rexhep Qosja në mendime, e ma dogmatik se marksistat e Partisë së Punës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *