Valon Syla Dridhe Vetevendosjen, Tregon Dallimin E Albin Kurtit Me Thacin Dhe Veselin…

admin 0

Valon Syla Dridhe Vetevendosjen, Tregon Dallimin E Albin Kurtit Me Thacin Dhe Veselin…

Gaze tari Valon Syla ka folur rreth inter.venimit te Policise ne zyret e Insajderit pas publi.kimit te dokumenteve per nego ciatat me kompanine Pflzer per sigurimin e vak sinave. Syla tha se e njejta ga.zete kishte publikuar me heret edhe per.gjimet Pronto por asnje here Policia nuk ka shkuar ne zyrat e Insaj.derit.
Valon Syla deklaroi se kete gjest nuk e beri as Kadri Veseli, as Thaci e as Qeve.ria Mustafa me vone nuk ia ka derguar drej torit, Parim Olluri Poli.cine te dera gjate kohes sa publi koheshin pergjimet Pronto.

Albin Kurti eshte nje poli.tikan dhe aktivist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej 3 shkurtit 2020 deri ne 25 mars 2020. Tani nga sot me 22 mars 2021 merr detyren e Krye ministrit prape pas zgjedhjeve te 14 shkurtit. Prej janarit 2018 eshte krye.tari i partise se Levizjes Vete vendosje, te cilen e theme.loi dhe e drejtoi ne vi.tet 2005 deri ne vitin 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *