Valon Syla e quan të poshtër vendimin e Vjosa Osmanit për shkarkimin e Valdete Dakës…

admin 0

Valon Syla e quan të poshtër vendimin e Vjosa Osmanit për shkarkimin e Valdete Dakës…

Anal.isti Valon Syla e ka quajtur të poshtër vendimin e presid.entes Osmani për shkarkimin e Valdete Dakës nga pozita e kryetares së KQZ-së.Sipas tij, kjo është shkelje ligjore dhe morale duke e degraduar vendin.Postimi i tij i plotë:
Valdete Daka lavdohet se i ka orga.nizuar zgjedhjet ma të mira në regjion, por shkarkohet nga Vjosa Osmani dhe Albin Kurti, se duhet me shti aty dikon…Kjo është shkelje edhe ligjore edhe morale. Edhe e poshtër. Vendi po degradon.Një faleminderim për Valdete Dakën për punën dhe profesionalizmin. Zojë je tregu, dhe je.
Ky është Alarm për Shoqërinë Civile. E sidomos ato feministet sele.ktive që reagojnë për krejtë gratë e Kosovës, por jo për gruan që i orga.nizoi zgjedhjet më të mira disa herë në regjion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *