Valon Syla Godet Rende / ”Gjitchka Cfare Kishte Pshtyre Albin Kurti , Tani Po E Lepin ”

admin 0


Valon Syla Godet Rende / ”Gjitchka Cfare Kishte Pshtyre Albin Kurti , Tani Po E Lepin ”

Familjarë të zyrtarëve të LVV-së janë punësuar në ministri. Axha i Glauk Konjufcës është punësuar si këshilltar politik i Ministrit të M brojtjes. Me të njëjtin post, por në një mini.stri tjetër, atë të Shëndetësisë është emëruar edhe Sami Uka, vëllau i deputetit të LVV-së, Fitim Uka.
Albin Kurti, kur ishte në opozitë besonte se të afërmit nuk do të ke.në vend në instítucíone kur LVV vjen në p ushtet.
Axha i kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufcës është punë.suar si këshilltar politik i Ministrit të Mbrojtjes.
Rabit Konjufca anipse ka një karrierë të bujshme në të kaluarën si i bur.gosur politik, ish-pjestar i UÇK-së, e më pas edhe TMK-së e FSK-së, po cilësohet si p eng i deklaratave të liderit të VV-së në të kaluarën.

Ky në një përgjigje për T7 ka thënë që nipi i tij, Glauk Konjufca nuk ishte fare në di.jeni për emërimin e tij.
Me të njëjtin post, por në një ministri tjetër, atë të Shëndetësisë është emë.ruar edhe Sami Uka.
Ky është edhe vëllau i deputetit të LVV-së, Fitim Uka.
E njohësit e çështjeve politike thonë që LVV do të duhej t’i mbante pre.mtimet që kishte dhënë sa ishte në opozitë.
Sipas Bekim Kabashit, retoríka opozitare që ka krijuar VV në të ka.luarën do t’i kthehet boomerang.

Ndonëse disa zyrtarë të LVV-së kanë arsyetuar këto emërime, ana listët thonë që është e njëjta situatë si me qeveritë tjera.
Valon Syla thotë se gjithçka çfarë ki.shte sh arë e pshtyrë Albin Kurti sot po e l ëpin.
Së fundmi, këshilltarja e kryeministrit, Albin Kurti, Fëllanza Podrimja ka kërkuar nga qytetarët që t’i drejtohen asaj nëse hasin raste të k orrupsíonit dhe nepotízmit brenda in.stitucioneve të reja.
E të menjëhershme kanë qenë edhe raportimet e qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *