Valon Syla ‘HAJGARE’ Sërish Me Kurtin:” Albini Po Don Me Shku Nëpër Mahalla Me Pyet Ku I Ke Ble Këto Patika”

admin 0

Valon Syla ‘HAJGARE’ Sërish Me Kurtin:” Albini Po Don Me Shku Nëpër Mahalla Me Pyet Ku I Ke Ble Këto Patika”

Gazetari dhe analisti Valon Syla është tallur me Ligjin për ko.nfis.ki.min e pasurisë së pajustifikueshme që është paralajmëruar nga Qeveria Kurti.“E ki rastin e Hashim Rexhepit të BQK-së, e arr es tuan njerin dhe pas dy vitesh e shpallën të pa f aj shëm, çka kanë bërë? Ia humbën njerit karrierën dhe në fund asgjë.
E njëjtë është kjo çfarë po mundohet të bëjë Albini. Albini po don tash me shku nëpër mahalla me pyet ku e ke marrë këtë zinxhir? Ku i ke ble këto patika?”, ka thënë Valon Syla.Gazetari dhe analisti Valon Syla nuk eshte hera pare qe ironizon me Kryeminstrin e Republikes se Kosoves Albin Kurtin pasiqe pas qdo gjeje Syla po pergjigjet me ironi dhe me tallje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *