Valon Syla i jep goditje dhe provokon njekohesisht Albin Kurtin dhe Vetevendosjen !! E papritur ishte kjo…

admin 0

Valon Syla i jep goditje dhe provokon njekohesisht Albin Kurtin dhe Vetevendosjen !! E papritur ishte kjo…

Gaze tari Valon Syla eshte tallur me fito.ren e Levizjes Vetevendosje ne zgjedhjet e 14 shkurtit, teksa po disku.tohej per zgjedhjet lokale qe pri.tet te mbahen ne tetor te ketij viti.
Syla ne Pre ssing te T7 ka shkaktuar te qeshura duke tre.guar per fqinjet e tij te cilin sipas tij nuk e kishin besuar se Vete.vendosja do te fitonte aq shume vota. Ata koj shia e mi thane shume bre ka marre Vete vendosja, thashe po a i keni votu, thane po bre po shu.me kane marre. U çuditen edhe vete se kane the.ne mos nuk po fiton, kur e kane pa rezul tatin, shume, ka thene Syla.
Tutje ai tha se Vete vendosja nuk ka njerez adekuat per kandi.date per kryetar te komunave ne zgjedhjet lokale. Vete vendosja edhe pse i ka marre shumicen e votave, nuk ka njerez, krye.sisht jane ish-LDK. Me Bulliqin e fitoi Podujeven, me Vjosa Osmanin i fitoi zgjedh.jet, Vetevendosja vete nuk ka njerez, ky eshte prob.lemi kyç qe do ta kete komuna. Kane vo tu 1 here per inati, nuk vo.tojne gjithe, tha Valon Syla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *