Valon Syla: Ku mbet ky Gjonbalaj i 50 milionëshit, as për Bajram s’vjen

admin 0

Valon Syla: Ku mbet ky Gjonbalaj i 50 milionëshit, as për Bajram s’vjen

Gazetari Valon Syla, herë pas here ia rikujton kosovarit Gazmend Gjonbalaj, i cili jeton në SHBA, premtimin që kishte dhënë se do të kthehet në Kosovë për t’i investuar 50 milionë euro, nëse Albinj Kurti i fiton zgjedhjet
Syla ka shkruar sot në Facebook se Gjonbalaj nuk vjen as për festën e Bajramit dhe se sipas tij.
Sipas Sylës, Gjonbalaj është tipik Vetëvendosje, pasi thotë se ai ka vetëm fjalë.
“Ku met ky Gjonbalaj i 50 milionshit. As për Bajram svjen, se lemo për tjetër.
Tipik Vetëvendosje është. Fjalë shumë, e kërk, tërrt”, ka shkruar Syla.
Ndryshe, Gjonbalaj para zgjedhjeve të tetorit të vitit 2019, kishte deklaruar se nëse Albin Kurti i fiton zgjedhjet, do të kthehet në Kosovë me 50 milionë euro, për të investuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *