Valon Syla Vjen Me Ofendime Te Renda Mbi Albin Kurtin..

admin 0

Valon Syla Vjen Me Ofendime Te Renda Mbi Albin Kurtin !! Nuk Kurseu Asgje Per Ti Thene…

Gazet ari Valon Syla ka thene se krye.ministri i vendit, Albin Kurti nuk ka qene asnje here ne UÇK. Ai ka the.ne se Kurti nuk e do UÇKne dhe kur eshte arre.stuar nga forcat serbe me 1999 ishte vetem akti vist.
Albin Kurti nuk u arre.stua nga Serbia si ushtar i UÇK-se, por si akti.vist, tha Valon Syla. Ai ka shtu.ar se Kurti nuk ka qene pjese e zyres politike te UÇK-se ne Prishtine por ishte vetem asis.tent i Adem Demacit.
Kam infor mata, Albin Kurti ishte asis.tent i Demaçit. Shikoni, edhe pse e vleresoj Demaçin per rezis.tencen, nuk kam respekt per pozi.cionin politik te tij. Kam edhe fakte. I vetmi person qe mund ta garan.toje kete eshte Azem Vllasi, shtoi ai. Keto dekla rata te tij vijne pas komenteve te ish-koman.dantit te zones operative te Llapit, Rrustem Mustafa – Remi i cili tha se Kurtin e kishte bashke lu ftetar. E Syla edhe perdori sar.kazmen me kete dekalrate.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *