Një djal shqiptar vd e Në Zvicër Si Pasoj E Një Äksi dè nt Trä gji k

admin 0

Vd es Një djal shqiptar Në Zvicër Si Pasoj E Një Äksi dènt Trä gjik

Sot rreth orës 7 e 30 të mengjesit 1 djalosh shqiptare është përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dha shpirt në vend. Targat e tij ishin me tabela SG dhe pronari jetoi ne Sevelen te Zvicres.Kom.ento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *