VEND0SEN – Erdogan dhe Rouhani me Aksi0n shumë të MADH të Përbashkët kun.dër Izr.aelit me një…

admin 0

VEND0SEN – Erdogan dhe Rouhani me Aksi0n shumë të MADH të Përbashkët kun.dër Izr.aelit me një…

Veprime k0nkrete nga bashkësia ndërk.ombëtare kun.dër vep.rimeve izr.aelite në G.aza u nxitën nga Presidenti iranian Hassan Rohani dhe presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan gjatë
një bisede telefonike.
“T’i jepet fund menjëherë veprimeve të eg.ra dhe vr.asjeve të pal.estinezëve të sht.ypur dhe të pambr.ojtur” u kërkua nga Rohani, sipas agjencisë së lajmeve Irna. Nga ana e tij, Erdogan, gjithmonë i cituar nga I.R.N.A, i bëri thi.rrje botës isl.amike që të bashkohet dhe të nx.isë bashkësinë ndërkombëtare të miratojë masa “të f0rta dhe parand.aluese” për të nda.luar Izr.aelin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *