VENDIMI RI/ Ja dhe kushti i vetëm që ju duhet që të udhëtoni në Gjermani

admin 0

VENDIMI RI/ Ja dhe kushti i vetëm që ju duhet që të udhëtoni në Gjermani

Ambasada Gjermane ka publikuar informatat më të fundit në lidhje me udhëtimet drejt këtij shteti. Personat që shkojnë në Gjermani përmes rrugëve ajrore duhet të paraqesin një test me rezultat neg’ativ deshmi se janë she’ruar.
Kurse në rast të udhëtimit përmes transportit rrugor (veturë, ose autobus) aktualisht nuk është e nevojshme paraqitja e këtyre dokumenteve për të udhëtuar drejt Gjermanisë.
Për të gjithë personaat që mund të udhëtojnë nga Kosova drejt Gjermanisë do të thotë për personat me nënshtetësi gjermane dhe ata me një nënshtetësi tjetër të BE-së.
Udhëtimi hyrees përmes rrugëve ajrore me aeroplan parimisht është i lejuar vetëm me një test të vlefshëm neg’ativ, Në rast të udhëtimit përmes transportit rrugor (veturë, ose autobus) aktualisht nuk është e nevojshme paraqitja e këtyre dokumenteve për të udhëtuar drejt Gjermanisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *