Vetëm Me Vaj Ulliri Dhe Për 20 Minuta Do Të Shpëtoni Nga Kjo Semundje..!?

admin 0

Vetëm Me Vaj Ulliri Dhe Për 20 Minuta Do Të Shpëtoni Nga Kjo Semundje..!?

Dhimbjet e kockave po kthehen në një probleem shëndetësor shumë i përhapur kudo. Kjo ndodh edhe sepse njerëzit nuk kanë shumë kohë për aktivitet fizik ndërkohë që jetëgjatësia është rritur. Kjo nënkupton se njerëzit po jetojnë më gjatë dhe rrjedhimisht i përdorin muskujt dhe kockat për më shumë kohë.
Në përgjithësi, njerëzit kërkojnë ndihmën e medikamenteve qetësues. Shpesh këto iilaçe, kur pihen me tepri janë të dëmmshmee për stomakun dhe mëlçinë. Natyra nga ana tjetër na ka dhënë shumë burime të rëndësishme kundër dhimbbjevee që nuk dëmttojnnë organet e tjera. Në këtë artiikull do të mësoni për një trajtim të fuqishëm kunndër dhimbbjevee të kyçeve që bazohet në përdorimin e kripës dhe vajit.
Vlerat e Vajit të UlliritVaji i ullirit është i pasur me poliifenoolë që shërbejnë si antiioksidanntë. Në momentin që ky lëng i artë bie në kontakt me organizmin, ngadalëson plakjen e qeliizave. Kjo do të thotë që dhimbbjees i duhet më shumë kohë për t’u shfaqur. Vaji i ullirit përmban edhe substanca që parandalojnë aktivizimin e inflammacioniit. Vaji i ullirit rregullon qarkullimin e gj akut që rrjedhimisht mban organet të shëndetshme.
Vlerat e Kripës së Detit

Trajtimi me vaj dhe kripë, kërkon kripë deti sepse ofron përfitime shumë të mira për organizmin. Kripa e detit përmban magnez që forcon indet. Mineralet e tjera te kripa janë shumë të mira për sistemin imunitar dhe për shërimin e kockave dhe muskujve. Sikur të mos mjaftonte kjo, kripa e detit përmirëson qarkullimin e gj akut dhe eliminon sasitë e tepërta të sodiiumit në gj ak, duke ulur tensiionin e tij.
LAJMI I PLOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *