Makinat bëhen copacopa një person ka dhë në shp irt në mes të rrugës

admin 0

Vetëm orë të zeza për Shqipërinë/ Makinat bëhet copa-copa, një person ka dhënë shpirt në mes të rrugës

P olicia e Elbasanit ka dalë në një informacion paraprak lidhur mbi a ks identin e rëndë të ndodhur në fshatin Lazaren të Elbasanit, ku si pa sojë e p ër plasjes së dy automjeteve ka hu mbur je tën një person./Pamjet mePoshteMë datë 11.06.2021, rreth orës 21:20, në aksin rrugor Elbasan-Peqin, në fshatin Lazaren, Peqin, janë p ë rplasur mjetet Kamioçin dhe mjeti tip “Ford”, si pas ojë e a ksid entit ka ndëruar jetë pasagjeri në mjetin tip ” Ford”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *