(Video) Dy shpërthime të fuqishme raportohet se kanë ndodhur në Lezhë, banorët thonë se nuk e dinë nga erdhi: Nga deti apo qielli

admin 0

Lezha sonte u tr on dit nga dy shp ërthime të forta, por mist er mbetet vendngjarja, pasi ende nuk është zbuluar asgjë. Banorët janë të ndarë në atë që kanë dëgjuar dhe besojnë, disa prej tyre u shprehën se shpër thimet erdhën nga ajri, të tjerët thanë nga deti.
Prej orës 20:00 pol ic ia ka kontrolluar zonën urbane dhe rurale, por nuk është gjetur asnjë vendngjarje dhe nuk ka pasur asnjë telefonatë në ko misar iat për të lë nd uar, vetëm f rikë dhe panik.

Në momentin e parë u dyshua se zhu rma mund të kishte ardhur nga sh përth imet e cisternave në Shëngjin, por gazetari i “abc” Gjergj Figuri raportoi se jo vetëm që nuk kanë asnjë problem, por madje nuk kanë as karburant, pra janë bosh.

Por çfarë mund ta ketë shkaktuar zhurmën e fortë që banorët e sinjalizuan si shpë rthim? Në mungesë të vendit të ngjarjes, teoritë janë disa. Së pari zhu rmën mund ta ketë shkaktuar ndonjë avion që mund të ketë kaluar ulët.

Por burime për “abc” nga forcat ajrore u shprehën se nuk kanë qenë në dijeni të fluturimit mbi hapësirën tonë ajrore të ndonjë avioni të NATO-s, por as tejkalim të shpejtësisë zanore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *