VIDEO EKSKLUZIVE/ Miku Me I Madh I Shqiptareve Bill Clinton Habit Te Gjithe Me Fjalet Madheshtore Per Çlirimtarin Hashim Thaçi

admin 0

VIDEO EKSKLUZIVE/ Miku Me I Madh I Shqiptareve Bill Clinton Habit Te Gjithe Me Fjalet Madheshtore Per Çlirimtarin Hashim Thaçi

Protago,nistët e lirisë së Kosovës fla,sin për ro,lin e Thaçit.EMOCIONUESE: Prota,gonistët e lirisë së Kosovës flasin për ro,lin e Thaçit. Ndëgjo,jeni (Presidentin Klinton, Sekretaren Ollbrajt, Gjene,ralin Klark dhe Zv. Preside,ntin Baiden).Ne kete video EKSKLUZIVE qe ju sjell portali jone mund te ndiqni me vemendje ku miku me i madh i shqiptareve Bill Clinton e shume miq te tjere ku flasin per trimerine, mencurine, dhe urtesine e ish presidentit Thaci. Me poshte mund te ndiqni videon e plote(KUJDES!!! Te gjitha te drejtat e videos i takojne autorit dhe publikuesit te videos):Nese nuk ju punon me poshte mund ta shikoni KETU


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *