Video Sho.Ku.Ese: Fëmija Del Në Dritare Të Katit Të Tetë, Shikoni Çfarë Ndodhë…

admin 0


Video Sho.Ku.Ese: Fëmija Del Në Dritare Të Katit Të Tetë, Shikoni Çfarë Ndodhë…

Një video sho.ku.e.se është postuar në YouTube, ku shihet se si një foshnje qëndron në këmbë në parvazin e dritares në katin e tetë. Por duket se prindërit e tij nuk e dinë se një rrë.sh.qi.tje e vogël mund ti kushtojë djaloshit me jetë, shkruan “”.

Sipas disa medieve sociale, kjo ngjarje ka ndodhur në qytetin Miass në rajonin Chelyabinsk në Rusi. Fëmija që po qëndronte në dritare dukej se nuk kishte aspak fr.ik.ë, derisa për një moment dukej se do të .bie, por fatmirësisht arrin të ruaj ekuilibrin dhe vendosë të kthehet brenda. Ky rast kishte tro.nd.it.ur edhe fqinjët, të cilët me të parë djaloshin në dritare i telefonuan po.li.ci.se. Por pasi që ata u shfaqën në vendin e ngjarjes djaloshi ishte futur brenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *