Viktor Buzhala i ofendon Kosovaret ! Rreth 70% e popullit te Kosoves jane hajna..

admin 0

Viktor Buzhala i ofendon Kosovaret ! Rreth 70% e popullit te Kosoves jane hajna..

Në Kosovë, 70 për qind e po.pullatës është dëshmuar që janë ha.jna, pra nuk kanë parime ndaj hajnisë. Vjedhjen nuk e konsiderojnë dicka të pa.pranueshme, të keqe, por si përfitim legjitim dhe të shkoqin po patën mundësi.
Hajninë e kemi profesion popullor, ndërsa haj.nat i kemi heronj.
Pa një edukim të mirëfilltë që do të zgjasë me de.kada, na s’kemi me mujtë me ardhe nê veti.
Ditê s’kemi me pa se fundja vetveten e vjedhim. Tje.rët na tharbin hundet po i vodhem. Madje, as që kena tentu me e bë najhere gjatë historisë.
Evropa spo na lë tê lëvizim, pra na ka lënë të vet.mit pa liberalizim vizash nën akuzën qê jemi shumë hajna.
Zvogëlimi i kësaj përqindje është jetik për ekzis.tencën tonë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *