Virusi korona ia merr je.tën profesorit 35 vjeçar! Brenda 3 jave i kishin vde.kur nëna dhe gjyshja

admin 0

Virusi korona ia mori jetën profesorit Alajdin Imeri, 35 vjeçar nga Straçinca e Shkupit. Ai ka qenë i shtrirë në Spitalin “Sistina2 për rreth një muaj. Korona virusin e kishte kaluar, por pasojat nuk ka mundur t’i përballojë.

Derisa ka qenë i shtrirë në spital, nëna dhe gjyshja e tij kishin ndërruar jetë. Alajdini pas vetes ka lënë bashkëshorten dhe dy fëmijë të vegjël. Profesori i ndjerë para disa muajve ishte mysafirë në emisionin Pastel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *