Vjen dek.larata tro.nditëse: Ja kush e detyroi Sali Berishën t’i jepte PD-në Lulzim Bashës..

admin 0

Vjen dek.larata tro.nditëse: Ja kush e detyroi Sali Berishën t’i jepte PD-në Lulzim Bashës..

Vjen dekl.arata tro.ndi.tëse: Ja kush e detyroi Sali Berishën t’i jepte PD-në Lulzim Bashës,
Demokrati Ibsen Elezi bëri një dekla.ratë të fo.rtë, ku tha se George Soros ka detyruar ish-kryem.inistrin Sali Berisha të lërë Part.inë Demok.ratike në duart e Lulzim Bashës.
“George Soros është munduar të kapë edhe skenën politike, edhe shoqërinë civile këtu. Të gjithë akuzuesit po ndërtonin situatën sikur George Soros kishte ndikimin e vet në Amerikë për të sul.muar ish-kryem.nistrin. Unë këtë nuk e di, por di të them diçka: Të keqen e George Soros në Par.tinë Demokratike, bashkë me Lulzim Bashën, e solli Doktori. Ishte e imponuar. Demo.kracia dhe loja politike kanë rregulla. Të marrësh një njeri dhe ta bësh kryetar par.tie dhe pas tetë vjetësh të mos reagosh për hum.bjet ky produkt i yti, është shumë e rëndë|”, është shprehur Elezi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *