Vjen Edhe Jo Aprovimi Nga Donika Gervalla Per Ministren E Serbise Qe Te Hyje Ne Shtetin E Kosoves!

admin 0

Vjen Edhe Jo Aprovimi Nga Donika Gervalla Per Ministren E Serbise Qe Te Hyje Ne Shtetin E Kosoves!

Mini stres së Punës së Serbisë, Darija Kisiq-Tepavçeviq nuk i është lejuar hyrja në terr.itorin e Re.publikës së Kosovës.
Këtë e konfirmuan për Telegrafin nga Mini.stria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës së Republikës së Kosovës.
“Ministria e Punëve të Jash.tme dhe Diasporës nuk i ka aprovuar kërkesën për hyrje në Kosovës znj. Darija Kisić Te.pavčević”.
Ndryshe, mini.strja e Punës në Serbi, Darija Kisiq-Tepavçeviq, mbrë.më nuk është lejuar të hyjë në Kosovë.
Sç është raportuar Tepavçeviq kishte plani.fikuar të mbante një provim me studentët e vitit të tretë në Departamentin e Epidemiologjisë në Fakul.tetin e Mitrovicës së Veriut..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *